Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
Palatul Snagov

Oriunde ati dori sa celebrati nunta, Bon Mariage spune prezent: echipa noastra, serviciile noastre si intreaga infrastructura pentru organizare evenimente ajunge oricand si oriunde in tara. Fiecare cuplu si fiecare generatie este speciala si unica pentru noi.

Palatul Snagov este mai mult decat o locatie - este un intreg univers.

Orice vis ati avea, el devine realitatea chiar la Palatul Snagov, trebuie doar sa ne transmiteti asta si noi suntem si aici.

Despre nuntile si botezurile organizate la Palatul Snagov, atat cele din interiorul palatului, cat si cele de pe peluza din fata acestuia, se scriu pagini intregi in revistele mondene, iar fastul Palatului aduce o nota inegalabila pentru orice eveniment, indiferent de buget.

Palatul si domeniul in sine sunt elemente suficiente pentru ca nunta sa fie fabuloasa, pentru ca invitatii vrajiti de frumusetea naturii care ii inconjoara, sa fie tratati asemeni capetelor incoronate.

La Palatul Snagov ne putem exprima imaginatia in cele mai variate forme si asta se vede cu orice prilej. O nunta la Palatul Snagov poate gazdui la fel de bine 150 pana la 450 de persoane, intr-o sala cu o suprafata de 650 mp – cea mai mare sala de acest tip din Romania cu o inaltime de 7,20 m, care confera nuntii o grandoare de neegalat, iar nunta ... este la Palat!

Palatul Snagov si te simti regeste!Viziteaza site-ul Palatul Snagov
Galerie Snagov


Promovarea K-Event Solutions SRL
cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de
Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"